

GMDC AGENDA 2021/2022

GMDC 2021 - 2022

SESSION 2, Day 1
WESTS GROUP
MACARTHUR

WEDNESDAY 11 MAY 2022 10:30am - 4:30pm



AGENDA

TIME4.30pm	TOPIC	PRESENTER	DURATION
10:30am	Welcome & Roll Call	Brian Cook	15 mins
10:45am	Venue Tour	ALL	50 mins
11:35am	Locate to LCA General Meeting	ALL	10 mins
11:45am	LCA General Meeting	Don Hammond	60 mins
12.45pm	LUNCH	ALL	85 miins
2:10pm	Present yourself: Resume/CV – Social Media	John Rafferty	65 mins
3:15pm	EGM Service	Des O'Connor	30 mins
3: 45pm	Club Overview	Daniel Perkiss	45 mins
4.30pm	CLOSE		

GMDC 2021 / 2022

SESSION 2, Day 2

MOUNTIES

THURSDAY 12 MAY 2022 9:30am - 3:30pm



AGENDA

TIME	TOPIC	PRESENTER	DURATION
9.30am	Welcome & Roll Call	Brian Cook	10 mins
9:40am	Venue Overview	Dale Hunt	45 mins
10.25am	Venue Tour	All	45 mins
11.10am	Morning Tea	All	15 mins
11.25am	Jackpots	Liam Sanders	55 mins
12.20pm	Lunch	All	40 mins
1.00pm	Links	Liam Sanders	55 mins
1.55pm	Cashflow & Contribution Analysis	Brian Cook	35 mins
2.30pm	Occupancy & Benchmarking	Brian Cook	35 mins
3.05pm	Assignment 1: Revision & Review	Brian Cook	25 mins
	3.30pm -	CLOSE	

GMDC 2021 - 2022

SESSION 3

REVESBY WORKERS CLUB

TUESDAY JUNE 28, 2022

10:30am - 4:30pm

CANTERBURY LEAGUES
WEDNESDAY JUNE 29
9:30am - 3:30pm



